Over ons

Trilbeton ‘De Heitrak’ staat landelijk bekend als een producent met hoogwaardige kwaliteit ‘Beton op z’n best’.

Onze onderneming heeft landelijk een reputatie opgebouwd met het leveren van prefab betonwaren. Het succes van de onderneming is en blijft toe te schrijven aan een grote toewijding voor kwaliteit.

De hoge kwaliteitseisen die ‘De Heitrak’ stelt, lopen als een rode draad door het gehele assortiment. De aantoonbare lange levensduur van de betonproducten in de zwaarste milieuklasse is de beste garantie die we u kunnen geven.

De producten van ‘De Heitrak’ worden gefabriceerd in een eigen moderne fabriek. Onze producten worden verkocht aan aannemersbedrijven, bouwhandelaren, boomkwekerijen, tuinbouwbedrijven, rundveehouders, varkenshouders en particulieren.

Certificeringen

Het succes van de onderneming is en blijft toe te schrijven aan een grote toewijding voor kwaliteit. Wij hechten daarom ook veel waarde aan onze certificering. Zodat wij onze kwaliteit kunnen blijven waarborgen.


Lees meer

Productieproces

photo

Jarenlange ervaring

In onze moderne fabriek worden al onze producten op een zorgzame wijze geproduceerd. De mensen in onze fabriek weten waar ze mee bezig zijn. Hun jarenlange ervaring op het gebied van betonproducten garanderen een product waarvan de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

photo

Computergestuurde kwaliteitsbewaking

Op het gebied van kwaliteitsbewaking wordt zeer nadrukkelijk zorg besteedt. Door onze computergestuurde machines kan er in dit opzicht weinig mis gaan.

photo

Hoogstaande kwaliteit

‘De Heitrak’ besteed veel aandacht zowel intern als extern op de kwaliteit van het product. Door middel van het ‘Direct-ontkistings-systeem’ met een zeer lage water-cementfactor van 0,42 – 0,45 zijn wij in staat probleemloos een hoogwaardig product van grote sterkte te produceren.

photo

Verhardingsproces

Direct na het ontkisten van de producten begint het verhardingsproces.

photo

Transport

Als het verhardingsproces is voltooid en het beton zijn sterkte heeft gekregen, worden ze op transport gezet naar de klant.